Özür dilemek için doğamda değil, diyor BJP MLA, “manevi şehir” planlandı

BOPAL: Geçen hafta partisini eyalet hükümetinin planını açıkça eleştirerek, Ujjain'de Madhya Pradesh'in toplantısında “nihai” olduğu konusunda 3.300 hektarlık bir manevi şehir kurması için partisini şaşırtan Bharatiya Janata (BJP) Chintamani Malviya'nın yasa koyucusu.

Madhya Pradesh BJP Başkanı VD Sharma Pazar günü yaptığı açıklamada, partinin Chintamani Malviya'ya fesih verdiğini söyledi.

Yasama organı, partisinin keskin tepkisinden sonra Cumartesi günü toplantıda pişman olup olmadığı sorulduğunda, “Özür dilemek benim doğada değil” dedi.

Madhya Pradesh BJP Başkanı VD Sharma Pazar günü yaptığı açıklamada, partinin yasa koyucuya bir mesaj verdiğini söyledi.

“Son birkaç gün içinde, hükümeti kamusal yerlerde eleştirdiler. Ve ifadeleri ve eylemleri partinin itibarını sürekli olarak etkiler. Bu davranış, tutarsızlık kategorisi kategorisi altında yer alan imaj ve parti üzerinde dezavantajlı bir etkiye sahiptir.

Malviya Pazartesi günü yaptığı açıklamada, mesajı henüz almadığını söyledi. “Dikkat çekersem, gerçek bir cevap vereceğim. İfadem ne olursa olsun, sonunda. Ne söylemek zorundaydım, evde söyledim” dedi.

Cumartesi günü, Ratlam'dan BJP -MLA, Başbakan Mohan Yadav'a Ratlam Bölgesi'nde çok teşekkür etti £Ujjain Simhastha için 2.000 crore ataması. “Ujjain, Madhya Pradesh'in Başbakanı Ujjain'den gelmesinden gurur duyuyor. Ancak bugün Ujjain çiftçilerinin çok korkulu ve endişeleri var çünkü eskiden 3-6 ay boyunca çiftçi olan eyalet hükümeti kalıcı bir satın alma yaptı.” Dedi.

“Hangi yetkilinin bu ruhsal bir şehir fikrini önerdiğini bilmiyorum. Size maneviyatın hiçbir şehirde yaşamadığını söylemek istiyorum. Bu fedakarlık yapan insanlardan geliyor. Beton binalar inşa ederek manevi bir şehir inşa edemeyiz. Simhastha'nın topraklarını kullanamayız, böylece Simhasha'nın ülkesini sonsuza dek kaybetmemiz.

Milletvekili Kongresi Başkanı Jitu Patwari, BJP'yi yasa koyucusunu görüşleri için çok sakin bir şekilde düşündüğü için eleştirdi. Patwari, “BJP'ye kendisi için Demokrat Parti deniyor, ancak MLA'larının toplantıdaki basit insanların ve çiftçilerin sesini yükseltmesine izin vermiyorlar. Çiftçilerle adaletsizliğe izin vermeyeceğiz ve bu konuda BJP -MLA'yı desteklemeyeceğiz.” Dedi.

Kentsel Kalkınma Bakanı Kailash Vijayvargiya, Kongre'nin sorunlarıyla ilgilenmesi gerektiğini söyledi. “Bize (BJP) ne yapacağınızı ve ne olmadığını söyleyemezsiniz. Bir partinin iç meselesidir” dedi.

Elnur

Global Mod
Global Mod
BOPAL: Geçen hafta partisini eyalet hükümetinin planını açıkça eleştirerek, Ujjain'de Madhya Pradesh'in toplantısında "nihai" olduğu konusunda 3.300
Selam çözüm arayanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MühürsüzPusula

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Ceren' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MühürsüzPusula Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Ceren, o zaman daha ikna edici olurdu

Umut

New member
BOPAL: Geçen hafta partisini eyalet hükümetinin planını açıkça eleştirerek, Ujjain'de Madhya Pradesh'in toplantısında "nihai" olduğu konusunda 3.300
Merhaba üretim tutkunları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MühürsüzPusula

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ceren' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MühürsüzPusula Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Ceren, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Doganbike

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MühürsüzPusula

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Ceren' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Ceren, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Enfes

Global Mod
Global Mod
Selam biraz göz atanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @MühürsüzPusula

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Doganbike' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MühürsüzPusula Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Katılmak zorundayım diyemem @Ceren, çünkü benim
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Doganbike

Ece

Global Mod
Global Mod
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MühürsüzPusula

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Enfes' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @MühürsüzPusula Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Doganbike
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Enfes, belli ki iyi araştırmışsın

Ela

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @MühürsüzPusula

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Doganbike' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MühürsüzPusula Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Katılmak zorundayım diyemem @Ceren, çünkü benim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Doganbike, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Emir

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MühürsüzPusula

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MühürsüzPusula

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Ela' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @MühürsüzPusula Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Sert olacak
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ela, özellikle pratik tarafı çok farklı

Enfes' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @MühürsüzPusula Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Burada biraz cesur
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Enfes, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Ece' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MühürsüzPusula Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam
Burada sana %100 katılamam @Ece, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var